Șapte polițiști din Grecia, suspecți de torturarea unui român

276

Articole recomandate

Ministerul elen de Interne a suspendat joi șapte ofițeri de la principala secție de poliție din Corint, inclusiv un ofițer de rang înalt, suspectați că au bătut și torturat un deținut român, a relatat Kathimerini în ediția online de vineri.
Un român în vârstă de 35 de ani, despre care se crede că este handicapat mintal, a fost arestat luni dimineață în urma mai multor plângeri depuse de localnici, care spuneau că acesta suna la ușile lor și apoi fugea și că ar fi dat foc unor mormane de iarbă uscată în zona respectivă.
Aflat în custodia poliției, bărbatul ar fi fost torturat și bătut crunt de mai mulți ofițeri. Deținutul urma să fie transferat la închisoarea Nafplion în cursul zilei de luni, însă a fost dus spre un alt loc și a fost bătut din nou de patru ofițeri care se aflau cu el în duba poliției. Apoi ofițerii au plecat și l-au lăsat sângerând și în stare de inconștiență. Potrivit unui oficial al unității de afaceri interne a poliției, care anchetează acuzațiile, bărbatul s-a aflat în stare comatoasă câteva ore. "Așteptăm raportul medical, pentru a afla exact ce s-a întâmplat", a declarat o sursă. Românul a fost descoperit marți dimineață de un muncitor, lângă o fermă. Joi nu erau cunoscute detalii despre starea în care se afla.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0132 secunde