Șase motive să iubești costumul de baie întreg

141
Șase motive să iubești costumul de baie întreg - costumbaie-1659628580.jpg
În ultimele câteva decenii, bikini au domnit ca fiind cel mai popular costum de baie pentru femei. Acestea puteau fi găsite pretutindeni în jurul piscinelor și pe plaje – în multe locuri, putea fi dificil chiar să observi un costum de baie dintr-o singură piesă pentru femei, potrivit Realitatea.net


Dar există multe motive pentru a iubi aceste costume de baie întregi; iată șase dintre preferatele noastre.

Un costum de baie dintr-o bucată poate fi mai sexy decât bikini

Creșterea popularității bikini-ului este echivalată cu înclinația sa de a arăta o cantitate maximă de piele. Dar costume de baie întregi se pot juca cu modele, trăsături și accesorii care pot evidenția trăsăturile unice ale corpului oricărei femei într-un mod uimitor.


O tăietură înaltă pe picior sau un top cu decolteu în V adânc pot atrage atenția exact acolo unde dorești. În plus, țesătura suplimentară de pe costume de baie întregi oferă mai multe oportunități de a evidenția un model sexy, ascunzând în același timp mai multe imperfecțiuni decât ar putea-o face un bikini.

Pentru multe femei – indiferent cât de sexy ar putea fi deja – acest lucru înseamnă că pot purta o piesă unică sau un monokini cu mai multă încredere decât s-ar simți vreodată într-un bikini.


Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum alegem costumul de baie potrivit
Pagina a fost generata in 0.3076 secunde