Șase motive să iubești costumul de baie întreg

158
Șase motive să iubești costumul de baie întreg - costumbaie-1659628580.jpg

Articole de la același autor

În ultimele câteva decenii, bikini au domnit ca fiind cel mai popular costum de baie pentru femei. Acestea puteau fi găsite pretutindeni în jurul piscinelor și pe plaje – în multe locuri, putea fi dificil chiar să observi un costum de baie dintr-o singură piesă pentru femei, potrivit Realitatea.net


Dar există multe motive pentru a iubi aceste costume de baie întregi; iată șase dintre preferatele noastre.

Un costum de baie dintr-o bucată poate fi mai sexy decât bikini

Creșterea popularității bikini-ului este echivalată cu înclinația sa de a arăta o cantitate maximă de piele. Dar costume de baie întregi se pot juca cu modele, trăsături și accesorii care pot evidenția trăsăturile unice ale corpului oricărei femei într-un mod uimitor.


O tăietură înaltă pe picior sau un top cu decolteu în V adânc pot atrage atenția exact acolo unde dorești. În plus, țesătura suplimentară de pe costume de baie întregi oferă mai multe oportunități de a evidenția un model sexy, ascunzând în același timp mai multe imperfecțiuni decât ar putea-o face un bikini.

Pentru multe femei – indiferent cât de sexy ar putea fi deja – acest lucru înseamnă că pot purta o piesă unică sau un monokini cu mai multă încredere decât s-ar simți vreodată într-un bikini.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5405 secunde