SCANDAL la BBC! Directorul general a demisionat din cauza JURNALISMULUI de PROASTĂ CALITATE!

203
SCANDAL la BBC! Directorul general a demisionat din cauza JURNALISMULUI de PROASTĂ CALITATE! - bbcdirectorgeneralgeor008-1352630426.jpg

George Entwistle, directorul general al BBC, a demisionat din funcție după ce radiodifuzorul britanic a difuzat un program calificat drept "jurnalism de proastă calitate", transmite realitatea.net.

BBC a fost deja ținta unui puternic scandal care i-a pătat imaginea, Este vorba despre momentul în care au fost dezvăluite presei informații potrivit cărora un fost prezentator celebru al său, Jimmy Savile, era pedofil.

De asemenea, în cadrul unui program de știri de mare audiență au fost difuzate declarații mincinoase cu privire la faptul că un fost politician de prim rang a abuzat sexual minori.

În scrisoarea de demisie, Entwistle a subliniat că standardele jurnalistice ale filmului difuzat de BBC în cadrul emisiunii "Newsnight" au periclitat prestigiul pe care BBC și l-a construit în cei aproape 90 de ani de la înființare.
"Ca director general al BBC, sunt în mod direct și esențial răspunzător de întregul conținut difuzat, așa că am decis că este o chestiune de onoare să mă retrag din funcția pe care o dețin", a spus Entwistle.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2815 secunde