Scandalul vilei renovate: Klaus Iohannis spune că nu a solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu i s-a oferit

142
Scandalul vilei renovate: Klaus Iohannis spune că nu a solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu i s-a oferit - vila-aviatorilor-1710249463.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a negat marți, de la Palatul Cotroceni, informațiile dintr-o investigație de presă, potrivit căreia i s-ar pregăti o vilă într-o zonă de lux a Capitalei. Clădirea, care aparține Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, este în prezent renovată, iar suma vehiculată pentru modificări este una exorbitantă: 7 milioane de euro.


„Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri. Este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate„, a ținut să atragă atenția președintele Klaus Iohannis.


„Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Deci, tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă„, a conchis în răspunsul său oferit pe această temă.


Clădirea în renovare a RA-APPS a ajuns motiv de controversă în spațiul public, după ce au apărut informații că lucrările ar costa cel puțin 7 milioane de euro și că ar urma să fie pregătită ca locuinţă pentru președintele Klaus Iohannis după ce își încheie mandatul.


Nu există o astfel de cerere, a anunțat încă de atunci Administrația prezidențială.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2997 secunde