Se depun cererile pentru biletele de tratament destinate pensionarilor

198
Pensionarii pot depune cererile pentru biletele de tratament aferente anului 2009 începând de astăzi.
Deși Casa Județeană de Pensii Constanța (CJP) nu a intrat încă în posesia biletelor de tratament repartizate de către Casa Națională de Pensii și Alte Drepturi de Asigurări Sociale pentru anul 2009, pensionarii pot veni la sediile instituției pentru a-și depune dosarul: în Constanța - strada Decebal nr. 13, în toate zilele, în Medgidia - strada Republicii nr. 34, în zilele de marți și joi, în Mangalia - strada Delfinului nr. 6, în zilele de joi și vineri și în Cernavodă - strada Dacia nr. 5, în zilele de marți și joi.
Carmen Răducu, directorul executiv al CJP Constanța, îi sfătuiește pe pensionari să depună cererile și prin intermediul poștei pentru a evita aglomerația.
Dosarul trebuie să conțină: o cerere tip unde sunt trecute trei stațiuni din categoria de tratament indicată de către medic, în ordinea preferințelor, recomandare medicală în dublu exemplar, copie după buletinul sau după cartea de identitate, talon de pensie, copie după hotărâre și decizie, în cazul beneficiarilor de legi speciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7273 secunde