Șeful ANAF, despre noile reguli privind bacșișul în restaurante și baruri: "Vei fi întrebat cât la sută din valoare vrei să lași"

161
Șeful ANAF, despre noile reguli privind bacșișul în restaurante și baruri:

Articole de la același autor

De la anul, bacşişul va fi impozitat şi va fi trecut pe nota de plată. Clientul va fi, însă, cel care va decide suma pe care vrea să o lase. Aceasta nu poate depăşi 15% din valoarea consumaţiei sau serviciului primit.


"Maxim 15% din valoarea unui bon. Practic fiecare client poate să decidă ce suma lasă opatarului, chelnerului, în funcție de satisfacție.", a precizat, la Antena 3 CNN, Lucian Heiuș, Directorul ANAF.


"Se va regăsi pe același bon. Acesta este mecanismul care se aplică în toate statele.

Întrebat (n.r. clientul) cât la sută din valoare vrei să lași ca bacșis, tu spui 0, nimic, 5, 10, 7, 8, 15...", a mai explicat acesta.Citește mai departe








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde