Șeful ANAF, despre noile reguli privind bacșișul în restaurante și baruri: "Vei fi întrebat cât la sută din valoare vrei să lași"
Articole de la același autor
Cea mai mică imagine a scenei Naşterii Domnului din lume, realizată între urechile unui ac de cusut
28 Noiembrie 2022
Alertă generală! O copilă de 13 ani din Mureş a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!
05 Decembrie 2022
De la anul, bacşişul va fi impozitat şi va fi trecut pe nota de plată. Clientul va fi, însă, cel care va decide suma pe care vrea să o lase. Aceasta nu poate depăşi 15% din valoarea consumaţiei sau serviciului primit.
"Maxim 15% din valoarea unui bon. Practic fiecare client poate să decidă ce suma lasă opatarului, chelnerului, în funcție de satisfacție.", a precizat, la Antena 3 CNN, Lucian Heiuș, Directorul ANAF.
"Se va regăsi pe același bon. Acesta este mecanismul care se aplică în toate statele.
Întrebat (n.r. clientul) cât la sută din valoare vrei să lași ca bacșis, tu spui 0, nimic, 5, 10, 7, 8, 15...", a mai explicat acesta.Citește mai departe
Întrebat (n.r. clientul) cât la sută din valoare vrei să lași ca bacșis, tu spui 0, nimic, 5, 10, 7, 8, 15...", a mai explicat acesta.Citește mai departe
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 13 Decembrie 2022
Marţi, 08 Noiembrie 2022
Miercuri, 16 Octombrie 2019
Marţi, 27 August 2019
Luni, 11 Februarie 2019
Joi, 11 Iunie 2015
Sâmbătă, 16 Mai 2015
Vineri, 15 Mai 2015