Semnal de alarmă pentru utilizatorii WhatsApp: Activați de urgență aceste setări

2326
Semnal de alarmă pentru utilizatorii WhatsApp: Activați de urgență aceste setări - telefon-1662742168.webp
Experții cibernetici trag un semnal de alarmă și îndeamnă utilizatorii de WhatsApp să activeze de urgență câteva funcții speciale din aplicația folosită de peste 2 miliarde de oameni, potrivit Antena3.ro


Experții dezvăle cum este siguranța mesajelor pusă în pericol prin simpla bifare greșită a unor funcții de securitate a datelor. Cea mai importantă setare de activat este verificarea în doi pași, potrivit lui Tom Davidson, expert în securitate și director senior la firma cibernetică Lookout.

„Aceasta este prima linie de apărare împotriva cuiva care încearcă să vă acceseze mesajele configurându-vă numărul pe alt dispozitiv. Cu această setare activată, utilizatorilor li se solicită un PIN înainte ca numărul să poată fi asociat cu WhatsApp. „Oferă protecție suplimentară în cazul în care cineva reușește să obțină numele de utilizator și parola”, a spus Tom, potrivit The Sun.

Utilizarea verificării în doi pași se poate dovedi foarte utilă atunci când vine vorba de blocarea accesului hackerilor la conturi. WhatsApp este plin de funcții inteligente concepute pentru a proteja confidențialitatea. Multe dintre ele sunt ascunse în Setări, sub fila Confidențialitate.


Pagina a fost generata in 0.2583 secunde