Portarul naționalei României, Bogdan Lobonț, avertizează:

"Serbia are o echipă de temut"

389

Articole de la același autor

Goal-keeper-ul naționalei de fotbal a României, Bogdan Lobonț, a văzut la viața lui mulți atacanți de clasă. În această categorie îi include și pe sârbi, despre
care spune că alcătuiesc o echipă redutabilă.

Portarul Bogdan Lobonț este de părere că România trebuie să se teamă de forța colectivă a Serbiei, dar a dat asigurări fanilor naționalei că tricolorii vor aborda meciul cu Serbia cu o partitură ofensivă, al cărei scop este obținerea victoriei.
"Nu putem vorbi despre o presiune uriașă, suntem conștienți că ne așteaptă două meciuri foarte importante pentru calificare. Ne dorim un rezultat bun, avem un singur gând, victoria, pe care sper să o obținem. Întreaga echipă a Serbiei formează un grup puternic, cu jucători de care ar trebui să ne temem. Rezultatele lor din aceste preliminarii nu sunt întâmplătoare, pentru că au venit și pe fondul unui joc bun", a explicat fotbalistul de la Dinamo.
Lobonț l-a luat sub aripa protectoare pe Maximilian Nicu, mijlocașul Herthei Berlin fiind la prima sa apariție în echipa României.
"Max este nou la națională și nu trebuie să ne așteptăm ca el să câștige singur meciul cu Serbia. L-am primit bine, i-am urat bun venit în marea familie a echipei naționale și sper să joace cât mai bine", a grăit "Pisica".
Nicu și-a revenit după ușoara accidentare de la glezna dreaptă, intrând la alergări încă de luni seară. Mai mult, "neamțul" spune că este dispus să joace contra Serbiei chiar dacă ar resimți dureri.
"Este o onoare să fiu convocat, dar așteptările sunt foarte mari la echipa națională. Voi face tot ceea ce-mi stă în putință. Încă nu simt presiunea, dar cred că, de acum încolo, va fi din ce în ce mai mare. Nu țin neapărat să înscriu un gol, important e să joc bine și să câștige echipa. Cu glezna sunt bine, vreau să joc chiar dacă voi avea dureri", a declarat fotbalistul.
România va înfrunta Serbia, sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul "Farul" din Constanța, în preliminariile Campionatului Mondial 2010. Pentru această zi, meteorologii preconizează o vreme frumoasă, maxima fiind în jur de 12 grade Celsius. La ora de start a meciului, temperatura se va situa în jurul valorii de 6 grade Celsius, cerul va fi ușor înnorat, dar șansele de precipitații sunt aproape nule.
Pe 1 aprilie, România va juca împotriva Austriei, în deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7327 secunde