Solistul AC/DC, grave probleme de sănătate. Trupa și-a anulat concertele

197
Solistul AC/DC, grave probleme de sănătate. Trupa și-a anulat concertele - acdcbrianjohnsonrockicon-1457436742.jpg
Trupa rock australiană AC/DC și-a anulat restul concertelor din cadrul turneului din Statele Unite, din cauza stării de sănătate a solistului. Brian Johnson riscă să-și piardă complet auzul dacă va continua să concerteze, iar medicii i-au recomandat să întrerupă imediat turneul. Trupa a anunțat că va relua seria concertelor, însă probabil cu un alt solist.

Brian Johnson este liderul formației încă din 1980. Celebra trupa australiană a mai întâmpinat o serie de probleme încă din 2014, când chitaristul Malcolm Young a fost diagnosticat cu demență, iar anul trecut, bateristul Phil Rudd a fost acuzat de posesie de droguri și de amenințări cu moartea în Noua Zeelandă.

Trupa a lansat ultimul său album, "Rock or Bust", în luna noiembrie 2015 și de atunci sunt în turneu mondial pentru promovarea albumului.

AC/DC este una dintre cele mai de succes trupe rock din istorie. A vândut peste 200 de milioane de discuri și albume, mai mult decât Rolling Stones, Madonna și Bruce Springsteen la un loc, scrie digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3236 secunde