Specialist criminolog, despre masacrul din Bascov: "Au o inteligenţă aparte pe care o direcţioneză la un moment dat greşit"

465
Specialist criminolog, despre masacrul din Bascov:

Articole de la același autor

Dan Antonescu, specialist criminolog, a comentat masacrul de la Bascov, dar şi declaraţiile criminalului pe care le-a oferit cu luciditate anchetatorilor. Iată concluziile, potrivit Antena3.ro

Întrebat dacă putea fi prevenită o asemenea crimă, Dan Antonescu, specialist criminolog, a spus:

"Nu ştiu dacă putea fi prevenită, dar când vorbim despre cei cu probleme de natură psihiatrică şi care sunt ținuți acasă, pe semnătură cum se spune, este o obligație majoră şi o responsabilitate foarte mare să îi supraveghezi, să le administrezi medicația.

De foarte multe ori am constatat că aceşti oameni cu probleme psihice au o inteligență sclipitoare. Unii cred că aceste persoane sunt încete la minte dar nu, ei au o problemă de direcționare a inteligenței lor. 


Sunt foarte multe exemplele în istorie, şi nu numai, în medicină şi în cazuistica penală în care oameni cu probleme de natură psihică au dat dovadă de o tenacitate, de o inteligență sclipitoare, numai că această inteligență a fost rău canalizată către ceva de genul acesta", a spus Dan Antonescu, specialist criminolog


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9169 secunde