Stat Islamic a revendicat atacul de la periferia Moscovei, soldat cu moartea unui polițist și rănirea altor doi

86
Stat Islamic a revendicat atacul de la periferia Moscovei, soldat cu moartea unui polițist și rănirea altor doi - stat-1471589911.jpg

Articole recomandate

Atacul care a avut loc, miercuri, la periferia estică a Moscovei, soldat cu moartea unui polițist rus și rănirea altor doi, a fost revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic, informează Reuters, citat de romanialibera.ro.

Potrivit comunicatului emis de gruparea teroristă și publicat de agenția de presă Amaq, apropiată grupării, "doi luptători ai Stat Islamic au atacat polițiștii ruși în zona Balashikha, la est de Moscova". Bărbații aveau asupra lor arme de foc și topoare. Ei au atacat agenți de poliție din zona Șcelkovskoi, cauzând moarte unui polițist și rănirea a altor doi, dintre care unul se află în stare critică.

Un oficial rus a declarat, pentru agenția Tass, că indivizii ar putea fi din Caucaz. Incidentul a avut loc în zona Șcelkovskoi. Potrivit sursei citate, cei doi atacatori au fost împușcați mortal de poliție.



Rusia desfășoară o campanie de bombardamente aeriene în Siria, în sprijinul președintelui Bashar al-Assad, iar printre țintele vizate de raidurile aeriene ruse se numără și pozițiile grupării teroriste Stat Islamic.

De asemenea, în Caucazul de Nord sunt active grupuri teroriste separatiste cecene, dar și militanți ai rețelei teroriste Stat Islamic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4293 secunde