SUA impun restricții prin Visa Waiver pentru toți cetățenii din Ungaria. MAE ungar: Biden se răzbună pe maghiari

190
SUA impun restricții prin Visa Waiver pentru toți cetățenii din Ungaria. MAE ungar: Biden se răzbună pe maghiari - sua-1690907343.jpg

Articole de la același autor

Ungaria a acordat cetățenia unui milion de persoane între 2011 și 2020, în mare parte etnici maghiari care trăiesc în statele vecine, „fără măsuri de securitate adecvate pentru a le verifica identitatea”, a transmis Ambasada SUA la Budapesta în mesajul prin care anunță, începând de marți, înăsprirea condițiilor din Visa Waiver pentru deținătorii de pașapoarte ungare, relatează Reuters.


Prin urmare, perioada de valabilitate oferită maghiarilor în cadrul Sistemului electronic de autorizare a călătoriei (ESTA) va fi imediat redusă de la doi ani la un an și numai vizitele individuale vor fi permise în cadrul sistemului.


UPDATE ora 17.45: Ministerul Ungar de Interne a transmis, marți, că Satele Unite ale Americii au solicitat Ungariei date despre maghiarii cu dublă cetăţenie care trăiesc dincolo de graniţele ţării, a anunţat, marţi, agenţia ungară de presă MTI. În documentul transmis MTI se precizează că Ungaria nu va oferi informaţii nimănui, deoarece este în joc securitatea maghiarilor de peste hotare.


„Acesta este motivul pentru care administraţia preşedintelui Joe Biden se răzbună acum pe maghiari”, se arată în comunicatul Ministerului Ungar de Interne.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde