Târgul cadourilor de Crăciun, atracția sfârșitului de an

837
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, împreună cu Romexpo, organizează, în premieră, o ediție specială a Tinimtex, dedicată cadourilor de Crăciun.
Târgul se va desfășura în perioada 12 – 16 decembrie, în șase locații din stațiunea Mamaia, suprafața totală pe care vor expune cele 220 de firme participante ridicându-se la peste 6.000 metri pătrați.
"Pentru prima dată, Constanța are cei mai mulți expozanți, respectiv 70, depășind municipiul București, care este reprezentat de 55 de agenți economici. Târgul este destinat în special vânzării en-detail, partea de contractare fiind amânată pentru prima ediție din 2008. Poate fi considerată a patra ediție anuală a Tinimtex, doar că are ceva în plus", spune Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța.
80% dintre participanți sunt producători autohtoni, care au avut prioritate la spații, restul de 20% fiind importatori și comercianți.
"De la început, Tinimtex a fost un târg al producătorilor. Faptul că vor în continuare să vină aici demonstrează că puterea de cumpărare din Constanța este foarte mare. Altfel, nu ar mai veni nicio firmă. Spre exemplu, toate locurile cu încălzire pentru ediția din februarie a târgului au fost deja rezervate, peste 400 de firme urmând să vină în mod sigur la Mamaia", spune Cătălin Trifu, directorul Romexpo.
Gama de produse care vor putea fi cumpărate este extrem de variată, pornind de la bijuterii, articole decorative și jucării și ajungând până la articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte și lenjerie de pat.
Programul de vizitare a târgului este între orele 10 și 19, în perioada 12 – 15 decembrie, și între orele 10 și 14:30, pe 16 decembrie, ultima zi a expoziției.

Locații Tinimtex Cadouri 2007
- Confecții textile adulți – Parc și Perla
- Tricotaje, confecții copii – Cleopatra
- Confecții din piele și blană – Select
- Încălțăminte, marochinărie și accesorii – Sirena
- Țesături și lenjerie de pat – Dacia
- Salon de cadouri de Crăciun – Dacia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6259 secunde