Tatăl teroristului din SUA l-a reclamat la FBI în 2014 pentru "terorism". A fost ignorat

249
Tatăl teroristului din SUA l-a reclamat la FBI în 2014 pentru

Articole recomandate

Ahmad Khan Rahami a fost reclamat chiar de propriul tată pentru terorism la FBI în 2014, conform unor relatări fă-cute publice chiar de către FBI, informează New York Times. După o scurtă investigație, plângerea a fost clasată, agenții spu-nându-i tatălui că fiul său nu este terorist.
 
Tatăl principalului suspect în cazul bombelor puse în New York și New Jersey și-ar fi reclamat propriul fiu după ce Rahami s-ar fi certat cu un frate al său, pe care l-a și înjunghiat. 


"Acum doi ani am mers la FBI pentru că fiului meu nu îi mergea bine deloc. Dar l-au verificat timp de două luni și mi-au spus: «E ok, e curat, nu e terorist», așa că le-am spus că e OK". Acum spun ei că este terorist și eu spun "OK". 


Agenții federali nici măcar nu l-au intervievat pe tatăl lui Rahami și, conform propriilor declarații, au închis investigația după câteva săptămâni. 


Conform autorităților, în posesia lui Rahami s-au găsit o agendă în care acesta scria mesaje jihadiste, prin care vorbea de uciderea tuturor necre-dincioșilor, dar și laude la adresa lui Anwar al-Awlaki, principalul propagandist Al Qaeda, ucis într-un atac cu dronă în Yemen, dar și la adresa unui alt terorist Al Qaeda, considerat un alt "lup singuratic".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.497 secunde