Televiziunea nord-coreeană a prezentat imagini cu trupul neînsuflețit al lui Kim Jong-il

353
Televiziunea nord-coreeană a prezentat imagini cu trupul neînsuflețit al lui Kim Jong-il - kim-1324369078.jpg
Televiziunea nord-coreeană a prezentat astăzi, pentru prima dată, imagini cu trupul neînsuflețit al fostului lider Kim Jong-il, înconjurat de mai mulți oficiali ai partidului de guvernământ, între care și fiul său cel mai tânăr Kim Jong-un, scrie Realitatea.net.

Televiziunea a difuzat fotografii cu trupul fostului lider al regimului comunist decedat sâmbătă, îmbrăcat în obișnuita sa tunică de culoare kaki și așezat într-un sicriu de sticlă, înconjurat de numeroase flori roșii și albe.

Imaginile prezintă mai mulți lideri nord-coreeni care se reculeg în fața scriului, inclusiv pe fiul cel mai tânăr și succesor al fostului lider, care purta un costum de culoare închisă, în timp ce alți oficiali erau îmbrăcați cu uniforma armatei.

Corpul lui Kim Jong-il a fost depus în mausoleul Kumsusan din Phenian, unde se află și cel al tatălui său, fondatorul Coreei de Nord, Kim Il-sung, decedat în 1994.

Liderul nord-coreean Kim Jong-il, care avea probleme de sănătate de mai mulți ani, a murit sâmbătă, iar fiul său Kim Jong-un a fost desemnat pentru a-i succede, a anunțat luni presa oficială a regimului comunist.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7134 secunde