Traficul naval prin strâmtoarea Bosfor, suspendat după ce un petrolier a rămas blocat

247
Traficul naval prin strâmtoarea Bosfor, suspendat după ce un petrolier a rămas blocat - traficnavalstramtoareabosforsusp-1705847467.jpg
Traficul maritim în strâmtoarea Bosfor a fost suspendat, duminică dimineața, după ce unui petrolier i s-a desprins ancora, a anunţat agenţia de transport maritim Tribeca, citată de Reuters.


Potrivit agenţiei, ancora petrolierului Peria, care navighează sub pavilion Liberia, s-a desprins de la sine din cauza vremii nefavorabile în timpul trecerii sale prin strâmtoare, în zona celui de-al treilea pod din Istanbul, iar două remorchere au fost trimise pentru a-l ajuta.


Într-un comunicat al Direcţiei Generale de Siguranţă Costieră din cadrul Ministerului turc al Transporturilor şi Infrastructurii se precizează că traficul naval în Bosfor a fost suspendat bidirecţional şi temporar din cauza unor probleme de ancorare pe care le are petrolierului Peria, care venea dinspre Rusia şi se îndrepta spre Izmir, incidentul având loc în zona golfului Keçilik din Bosfor. În comunicat se precizează că nava este asistată de remorchere şi bărci de salvare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.596 secunde