Blestemul familiilor Manea

Tragedie soldata cu cinci morți

1464
Cinci persoane și-au pierdut viața iar alte patru se zbat între viață și moarte, în urma unei coliziuni între două autoturisme, care a avut loc, sâmbătă seara, pe DN 3, la intrarea în localitatea constănțeană Murfatlar.
În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 19, Valentin Manea se afla la volanul unui autoturism VW Passat și se deplasa dinspre Murfatlar către Constanța, în mașină mai aflându-se Ionelia Manea, Ilie Manea și alte două persoane.
Potrivit anchetatorilor, la un moment dat, conducătorul auto a intrat pe contrasens și a lovit frontal un Opel care venea din sens opus, autoturismul fiind condus de Constantin Manea. Lângă el se mai afla soția sa, Mariana Manea precum și copiii Mihaela și Silviu Manea.
La fața locului s-au deplasat două echipaje de la descarcerare care au scos victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinilor și mai multe ambulanțe, care au transportat răniții la spital.
În urma accidentului și-au pierdut viața Valentin Manea, Ionelia Manea, Ilie Manea, aflați în primul autoturism și Constantin Manea și Mariana Manea din cea de-a doua mașină. Ceilalți patru pasageri sunt în stare foarte gravă iar medicii le dau șanse minime de supraviețuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.662 secunde