UE va suspenda primele sancțiuni care vizează Iranul în decembrie

251
1

Articole recomandate

UE va suspenda primele sale sancțiuni care vizează Iranul în decembrie, a anunțat, ieri, ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, în opinia căruia acordul asupra programului nuclear iranian va împiedica Teheranul să facă orice și oricând în materie de îmbogățire a uraniului.

Unele sancțiuni vor fi suspendate începând din luna decembrie, a declarat șeful diplomației franceze, pentru postul de radio Europe 1. O reuniune a UE la nivel de miniștri de Externe va avea loc în câteva săptămâni. Suspendarea sancțiunilor UE va fi limitată, direcționată și reversibilă, a adăugat ministrul, fără să precizeze domeniile vizate. "Partea americană va proceda la fel", a amintit Laurent Fabius.

Intervievat în legătură cu respingerea acordului de către Israel și dacă există temeri de atacuri preventive ale statului evreu, Fabius a răspuns că "la acest stadiu nu, pentru că nimeni nu le va înțelege".

Referitor la posibilitatea acordată pentru prima dată Iranului de a îmbogăți uraniu, deși toate rezoluțiile ONU din ultimii șase ani solicită Teheranului să suspende această activitate, Laurent Fabius a subliniat că ea va fi reglementată mai clar pe viitor. 

Comentează știrea

honda vtx fairings
2 iunie 2014
honda vtx fairings

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda vtx fairings http://hondavtxfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2489 secunde