Un bărbat a fost nevoit să își ajute soția să nască, în spital

232
Un bărbat a fost nevoit să își ajute soția să nască, în spital - bebelusmare27784500-1351068595.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Marea Britanie a fost forțat să își ajute soția să nască, pentru că femeia fusese lăsată singură în spital, nicio moașă sau medic nefiind de găsit, informează realitatea.net.


Bărbat de 36 de ani s-a rugat de asistente să îi ajute soția să nască atunci când, spre șocul său, a văzut că capul băiețelului său se vede deja prin lenjeria intimă purtată de soția sa, în timp ce așteptau încă în zona de recepție a unui spital.


Cei doi părinți susțin că sunt încă în stare de șoc și au cerut o investigație care să determine cum de a fost posibil ca o femeie pe cale să nască să nu fie consultată și să fie lăsată să nască singură, avându-l alături doar pe soțul său.

Bărbatul și-a ajutat soția, plasându-se astfel încât să poată prinde copilul după expulzie și, la următoarea contracție, s-a născut Daniel Jr., fiul lor. Din păcate, micuțul se lupta să respire, pentru că avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. După ce tatăl său i-a eliberat gâtul, nou născutul a început să plângă, și abia apoi părinții săi au putut respira ușurați, menționează aceeași sursă.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Doi adolescenți au ajuns în comă la spital
Pagina a fost generata in 0.519 secunde