Un bebeluș a murit înecat în cadă în timp ce mama se juca pe Facebook

514
O americancă este acuzată de neglijarea și uciderea propriului său copil. Bebelușul de numai un an și o lună s-a înecat în cadă, în timp ce femeia se juca pe Facebook, informează Reuters.
Shannon Johnson, în vârstă de 34 de ani, se află acum în arestul poliției americane. Femeia a recunoscut că este responsabilă de moartea copilului. Ea le-a povestit anchetatorilor că a pus copilul în cadă, apoi s-a dus într-o într-o altă cameră ca să se joace "Cafe World" pe Facebook.
Americanca s-a dus să-și verifice copilul abia după zece minute, pentru că micuțul nu mai făcea niciun zgomot. L-a găsit cu fața în jos, în apa din cadă. Deși a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul prin înecare.
Când autoritățile au ajuns în locuința americancei, au găsit laptopul deschis. Femeia era conectată încă pe rețeaua de socializare. Shannon Johnson a recunoscut că-și lăsa des copilul nesupravegheat, întrucât era... "independent". Ea riscă acum 48 de ani de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5119 secunde