Un comandant român este căutat în Oceanul Atlantic

523

Articole recomandate

Un comandant de navă român este căutat de autoritățile portuare americane după ce a dispărut de la bordul unui vas libanez, în timpul unui marș în Oceanul Atlantic.
Liderul Federației Internaționale a Transportatorilor din România (ITF), Adrian Mihălcioiu, a declarat ieri că Liviu Iliescu, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, se afla la bordul navei "Morning Cloud", pavilion Liberia. Dispariția comandantului de navă a fost semnalată, sâmbătă seară, la aproape 500 de kilometri în Oceanul Atlantic. Vasul trebuia să acosteze în următorul port, unde navigatorul urma sa se debarce.
Potrivit lui Adrian Mihălcioiu, fiul comandantului a anunțat dispariția tatălui său de la bordul vasului și a solicitat ajutorul  ITF. Liderul ITF România a precizat că bărbatul a plecat în voiaj prin intermediul unei firme din Constanța, dar nu avea contract de muncă recunoscut de Federația Internațională a Transportatorilor din România.
Autoritățile portuare îl caută pe comandant, iar reprezentanții Federației Transportatorilor din SUA țin legătura cu  liderul ITF România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6665 secunde