Un incendiu de vegetaţie din sud-vestul Turciei, alimentat de vânt şi temperaturile ridicate

130
Un incendiu de vegetaţie din sud-vestul Turciei, alimentat de vânt şi temperaturile ridicate - incendiuvegetatie-1656250776.jpg

Articole de la același autor

Pompierii au continuat să lupte duminică, de la sol şi din aer, cu un incendiu de vegetaţie activ în sud-vestul Turciei, după ce speranţa că flăcările au fost aduse sub control s-a risipit din cauza temperaturilor ridicate şi a vântului puternic, informează Reuters.


Scenele de la faţa locului, cu pădurea mistuită de flăcări în apropierea staţiunii turistice Marmaris de pe coasta Mării Egee, au stârnit temeri cu privire la o posibilă repetare a incendiilor de anul trecut, care au devastat zeci de mii de hectare în această regiune.


În imaginile Reuters poate fi văzut fumul care se ridică de pe dealuri, la fel ca şi vehiculele poliţiei cu tunuri de apă care îi ajută pe pompieri pe măsură ce incendiul se extinde într-o pădure din zona puţin populată.

Cauza incendiului nu este deocamdată clară.


Ministrul Agriculturii şi Silviculturii, Vahit Kirisci, a declarat că incendiul era adus sub control, însă ulterior a anunţat că flăcările s-au răspândit din nou, alimentate de vânt şi de vremea călduroasă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6705 secunde