Un român din Scoția s-a oferit să îl tundă gratis pe Regele Charles. Reacția monarhului britanic

349
Un român din Scoția s-a oferit să îl tundă gratis pe Regele Charles. Reacția monarhului britanic - bos-1664904310.jpg
Regele Charles al III-lea a primit o propunere inedită din partea unui român în prima sa vizită oficială în Scoția de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Tânărul s-a remarcat în mulţime, în momentul în care s-a oferit să îl tundă gratis pe suveranul britanic, potrivit Gândul


Regele Charles al III-lea s-a aflat luni alături de Camilla, Rgina Consoartă a Regatului Unit într-o vizită oficială în Scoția, prima după încheierea perioadei de doliu.

Printre locuitorii oraşului Dunfermline care s-au strâns să-l aplaude și să-i strângă mâna s-a aflat şi un român, care i-a propus Regelui Charles o tunsoare gratis, în frizeria sa.

„Ar fi plăcerea mea să vă ofer o tunsoare pe gratis. Am frizeria mea aici”, a spus românul, strârnind hohote de râs în jurul său.

Din nefericire pentru el, cu zâmbetul pe buze, Regele l-a refuzat politicos, nu înainte de a-l întreba de unde este. Tânărul i-a transmis că din România, după care Charles i-a strâns mâna și i-a spus politicos, că altădată îî va accepta propunerea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2247 secunde