Un tânăr de 25 de ani s-a sinucis după ce s-a certat cu iubita

791
Un tânăr din Constanța s-a sinucis după ce s-a cazat într-un hotel din oraș. În cursul zilei de 5 decembrie, Adrian Atițoaei, de 25 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență de una dintre cameristele hotelului "Dobrogea", care a intrat în cameră, speriată că bărbatul nu răspundea după ce a bătut la ușă.
Tânărul se cazase cu o zi înainte și luase camera doar pentru 24 de ore, urmând să o elibereze în cursul zilei de 5 decembrie. Deoarece trecuse de ora 12,00, camerista s-a dus și a bătut la ușă, pentru a-l întreba dacă mai face rezervare pentru încă o zi sau dacă eliberează camera. Când a văzut că nu răspunde nimeni, deși bătuse insistent, ea și-a anunțat colegii care au intrat cu cheia de rezervă.
Tânărul se afla întins pe pat și horcăia, ca și cum ceva grav i se întâmplase, motiv pentru care au fost anunțate, imediat, Poliția și Ambulanța.
Adrian Atițoaiei a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, însă, cu toate eforturile, medicii nu au mai putut să-i salveze viața, deoarece băuse antigel.
"Era singur. A venit și s-a cazat la hotel, pe data de 4 decembrie, în jurul orei 17, după care a ieșit din cameră. Nu avea nimic în mână, când s-a cazat. Când s-a întors era tot singur. Nimic din gesturile lui nu au lăsat de bănuit că ar putea să-și ia singur viața. Era un tânăr foarte politicos, frumușel și bine îmbrăcat" a spus recepționera Sofia Mihalcea, cea care i-a dat tânărului camera 106, unde s-a petrecut tragedia.
Din câte se pare, tânărul s-a cazat, după care a plecat prin oraș, de unde a cumpărat un recipient cu antigel și o sticlă de cola. Întors în cameră, el și-a pregătit o combinație din cele două, pe care a băut-o, aceasta fiindu-i fatală.
Interesant este că Adrian se mai cazase în aceeași cameră și în urmă cu trei zile de a recurge la gestul sinucigaș, probabil pentru a "testa" terenul. Totuși, oamenii legii iau în calcul și o altă variantă. Este posibil ca tânărul să fi vrut încă de atunci să se sinucidă, însă s-a răzgândit în ultimul moment.
Deși a decis că este mai bine să moară decât să trăiască, tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio prin care să-și justifice gestul sinucigaș.
Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit că el suferise o depresie, după ce avusese mai multe certuri cu prietena sa și astfel a decis să termine socotelile cu viața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6369 secunde