Uniunea Europeană subliniază necesitatea de a investi în căi legale de intrare pentru migranţi

428
Uniunea Europeană subliniază necesitatea de a investi în căi legale de intrare pentru migranţi - 1-1704789145.jpg

Articole de la același autor

Comisarul european pentru afaceri interne Ylva Johansson a subliniat, la Atena, necesitatea de a investi în căi legale de intrare a migranţilor în spaţiul european pentru a se putea face faţă lipsei de mână de lucru în Europa, transmite agenţia AFP.

Salutând progresele semnificative înregistrate de guvernul grec condus de premierul grec Kyriakos Mitsotaki în materie de gestionare a migraţiei, Johansson a insistat pe nevoia de a combate „provocările actuale şi de a investi în mijloacele legale cu privire la imigraţia legală”. „Societăţile noastre duc lipsă de mână de lucru pe piaţa muncii, trebuie să lucrăm la integrarea migranţilor în societate”, a declarat ea la finalul întrevederilor cu premierul Kyriakos Mitsotakis şi cu ministrul grec pentru migraţie, Dimitris Kairidis.

Reprezentanta executivului UE a ţinut să remarce rolul important al Greciei, una din principalele porţi de intrare a migranţilor în Europa, în acordul convenit de Uniunea Europeană în luna decembrie pentru reformarea sistemului european de azil şi migraţie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5772 secunde