Val de accidente în țară. Caramabol cu şapte vehicule pe autostradă! Se circulă în condiţii dificile

218
Val de accidente în țară. Caramabol cu şapte vehicule pe autostradă! Se circulă în condiţii dificile - 11704783375-1711363689.jpg

Articole de la același autor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române avertizează șoferii care se deplasează pe Autostrada A1 București- Pitești să circule cu prudență. Astăzi, la kilometrul 17+500 de metri s-a produs un accindent rutier cu șapte autoturisme implicate.


Centrul Infotrafic a anunțat că se circulă în condiții de ploaie pe drumurile din județele: Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și Vrancea.


De asemenea, un accident rutier cu 4 mașini implicate a avut loc, luni dimineață, şi pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. 


Printre cele mai afectate zone este și județul Brașov, unde drumarii au ieșit cu peste 50 de autospeciale, în special pe drumul Râșnov-Brașov. Copacii s-au prăbușit sub greutatea zăpezii. Autoritățile estimează că până diseară, 20 de județe vor intra sub Cod galben.


În aceste condiții, centrul Infotrafic avertizează șoferii să adapteze viteza la condițiile de drum și să aibă mașinile echipate corespunzător, recomandă Politia Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7215 secunde