Val de alerte de securitate în Europa. Serviciile de informaţii europene avertizează că există risc major de atentate

948
Val de alerte de securitate în Europa. Serviciile de informaţii europene avertizează că există risc major de atentate - e5sxsbysk5eswzb6u5lsyp6fzu-1697652060.jpg

Articole de la același autor

Războiul din Orientul Mijlociu are un alt efect global: Curg alertele de securitate în Europa. Opt aeroporturi au primit ameninţări, miercuri, în Franţa, iar mai multe au fost evacuate pentru ca echipele de pirotehnişti să se asigure că nu sunt bombe. Serviciile de informaţii europene avertizează că în această săptămână există un risc major de atentate. Momentan, la Otopeni, cursele aeriene nu au suferit modificări, însă turiştii sunt din ce în ce mai îngrijoraţi.


Pentru moment, statele care se află în alertă sunt Franța, Italia, dar și Spania, care a ridicat nivelul de alertă în jurul sinagogilor în această perioadă. Deocamdată, nu sunt motive de îngrijorare pentru alte țări dar turiștii sună la agențiile de turism să întrebe dacă este cazul să-și anuleze vacanța sau să se îndrepte către alte opțiuni.


Întârzieri nu au fost foarte mari din pricina amenințărilor de atac în Franța, undeva la aproximativ 30 de minute. Opt aeroporturi, printre care și cel de la Strasburg au fost țintă astăzi. Geniștii și-au făcut treaba însă această ploaie de alerte vine în Franța după ce președintele Emmanuel Macron a cerut să fie verificată lista celor radicalizați după ce un profesor a fost omorât și alți doi au fost răniți.
Franța este în acest moment în alertă maximă. Și în Germania au fost probleme după ce în preajma unei sigagogi au fost aruncate cocktail-uri molotov. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3516 secunde