Vas fantomă, plin cu cadavre, găsit în nordul Japoniei

1972
Vas fantomă, plin cu cadavre,  găsit în nordul Japoniei - vasfantoma-1354462885.jpg
Cel puțin cinci cadavre în stare avansată de putrefacție au fost recuperate dintr-o ambarcațiune care a fost găsită de autorități plutind în derivă în apropierea unei insule din nordul Japoniei. Potrivit Huffington Post, o ambarcațiune din lemn, care măsoară 13 m, a fost observată plutind în derivă de câțiva pescari de pe Insula Sado. 


Autoritățile nu au reușit să stabilească naționalitatea victimelor, din cauza stării avansate de putrefacție a cadavrelor. Potrivit polițiștilor, victimele ar fi, totuși, persoane adulte. În barcă au fost găsite, lângă cadavre, mai multe haine, dar și gunoi. Potrivit NBC News, barca era una fără motor și fără elice și ar fi aparținut unor pescari din Peninsula Coreeană.

O serie de imagini difuzate de CNN surprind momentul în care autoritățile scot cadavrele din barcă. Momentul este înfiorător, în mai multe cadre putându-se observa stadiul avansat de putrefacție al cadavrelor, până la os.

Un incident similar s-a petrecut în septembrie 2011, când 15 nord-coreeni au fost găsiți într-o barcă în apropiere de Peninsula Noto.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4276 secunde