Vești tragice din Italia. Niciun supraviețuitor nu a mai fost găsit de miercuri noapte

127
Vești tragice din Italia. Niciun supraviețuitor nu a mai fost găsit de miercuri noapte - 173919cutremuritalia-1472279870.jpg
O zi de doliu național a început în Italia pentru cei 278 de oameni ce au decedat în urma cutremurelor ce au zguduit centrul țării, informează BBC.


Numărul oficial de decese a ajuns la 278, unul provizoriu însă, și niciun supraviețuitor nu a mai fost găsit de miercuri noapte. Cu toate acestea, autoritățile din Italia au declarat că nu vor renunța la căutarea posibililor supraviețuitori până când toate persoanele dispărute vor fi găsite într-un mod sau altul.


8 români morți 


MAE confirmă vineri decesul altor doi cetățeni români în urma seismului produs pe teritoriul Italiei. ''Potrivit ultimelor informații, Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret că, în urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate încă două decese ale unor cetățeni români. În prezent, numărul cetățenilor români decedați în urma tragicului eveniment se ridică la 8'', precizează MAE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1034 secunde