Video VIDEO. Israelul, atacat cu un tir de RACHETĂ dinspre Liban

72
VIDEO. Israelul, atacat cu un tir de RACHETĂ dinspre Liban - gazaisraelfire2402683b-1405062063.jpg

Articole recomandate

Un palestinian a fost ucis, în această dimineața, la domiciliul său din Gaza, în urma unui raid aerian efectuat în cea de-a patra zi a ofensivei armatei israeliene în Fâșia Gaza, au anunțat surse medicale. Un nou tir de rachetă s-a abătut asupra nordului Israelului, dinspre Liban.

Proiectilul a căzut pe un câmp, a adăugat purtătoarea de cuvânt. Postul public de radio a precizat că două rachete de tip Katiușa au lovit un sector situat la nord de orașul Kyriat Shmona.

Artileria israeliană a replicat lansând un atac asupra sudului Libanului, a anunțat Peter Lerner, purtătorul de cuvânt al armatei într-o întâlnire cu presa. "Vom desfășura o anchetă pentr a vedea dacă este vorba despre un act simbolic sau despre ceva mai substanțial", a adăuga purtătorul de cuvânt fără a oferi alte precizări.

Potrivit oficialilor militari citați de postul de radio, tirurile Libanului nu par să fie lansate de miliția șiită a Hezbollah, care controlează sudul țării și care "nu are niciun interes să se lanseze într-o confruntare cu Israelul".

"Este vorba fără îndoială de o organizație palestiniană mică ce vrea să își exprime solidaritatea cu Hamasul atacat de armata israeliană în Fâșia Gaza", a adăugat postul de radio.

Potrivit armatei israeliene, circa 184 de rachete au fost lansate din Gaza joi, dintre cre 44 au fost interceptate de dispozitivul antirachetă Iron Dome, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3879 secunde