Video VIDEO / Tragedie în India. Cel puțin 100 de morți și 200 de răniți, după un incendiu într-un templ

40
VIDEO / Tragedie în India. Cel puțin 100 de morți și 200 de răniți, după un incendiu într-un templ - foc-1460275758.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 100 de persoane au murit, iar peste 200 au fost rănite, după ce un incendiu violent a izbucnit la templul Puttingal, din statul indian Kerala, anunță realitatea.net.

Incendiul a izbucnit într-o încăpere unde erau depozitate artificii pregătite pentru celebrarea Noului An hindus și a fost însoțit de mai multe explozii. În timpul deflagrației, o clădire din cadrul templului s-a prăbușit.

Peste 200 de persoane au fost rănite, iar cel puțin100 și-au pierdut viața. Din cauza rănilor extrem de grave, unele dintre trupurile neînsuflețite nu au putut fi identificate și urmează să li se facă teste ADN, a declarat șeful Poliției.

Premierul indian Narendra Modi este așteptat să sosească la fața locului. El a postat pe Twitter un mesaj în care a afirmat că este "șocat dincolo de cuvinte" de acest tragic eveniment.

"Gândurile mele se îndreaptă către familiile celor decedați, iar rugăciunile mele sunt pentru cei răniți", a scris Modi pe Twiter.

Suflul exploziilor s-a simțit chiar și la locuințele aflate la un kilometru distanță, mai precizează BBC News. "Bucăți mari de beton zburau prin aer. Unele au căzut în grădina noastră", a povestit un localnic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 10 Aprilie 2016
Stire din Actual : Premierul Ucrainei și-a anunțat demisia
Duminică, 10 Aprilie 2016
Stire din Actual : O bombă a rănit trei oameni la Istanbul
Duminică, 10 Aprilie 2016
Stire din Actual : Bernie Sanders, învingător în Wyoming
Pagina a fost generata in 1.6272 secunde