Vladimir Putin îl felicită pe noul preşedinte reformist iranian

388
Vladimir Putin îl felicită pe noul preşedinte reformist iranian - 1-1720339331.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis „felicitări sincere” noului preşedinte iranian, Masoud Pezeshkian, care a câştigat turul doi al alegerilor prezidenţiale, a anunţat Kremlinul într-un comunicat de presă, transmite agenţia AFP.

„Relaţiile ruso-iraniene au un caracter amical şi de bună vecinătate”, a apreciat Putin, într-un mesaj de felicitare adresat lui Pezeshkian.

Ţări aliate, sancţionate puternic de Occident, „Rusia şi Iran îşi coordonează eficient eforturile pentru a rezolva problemele internaţionale actuale”, a susţinut preşedintele rus. „Sper ca activitatea dumneavoastră de preşedinte să contribuie la întărirea în continuare a cooperării bilaterale constructive în toate direcţiile pentru binele popoarelor noastre prietene”, a subliniat Putin, urându-i lui Pezeshkian „succes, sănătate şi prosperitate”.

Reformatorul Masoud Pezeshkian, un deputat în vârstă de 69 de ani, care pledează pentru deschiderea Iranului către Occident, a câştigat al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, devansându-l pe ultraconservatorul Said Jalili. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5681 secunde