Zanzibar, noul refugiu al românilor, pe timp de iarnă

408
Zanzibar, noul refugiu al românilor, pe timp de iarnă - bar-1671803960.jpg

Articole de la același autor

Plajele însorite din Zanzibar au fost luate cu asalt de turiștii români, încă din 2020. Dacă în pandemie nu erau restricții, iar cei care căutau un loc pentru a evada au găsit cel mai bun refugiu, arhipelagul a rămas acum cel mai bun loc pentru a transforma iarna în vară, la plajă, pe malul oceanului.


Zanzibar este un arhipelag din Oceanul Indian, situat lângă coasta de est a Africii. Insula principală poartă același nume - Zanzibar (Unguja) -, având suprafFața de 1.658 kilometri pătrați. În nord se află insula Pemba, cu suprafața de 984 de kilometri pătrați. Zanzibar este un teritoriu autonom, care aparține de Tanzania. Are capitala la Zanzibar City, ce include și orașul vechi, Stone Town.


La fel ca în ultimii doi ani, mulți români au ales plajele din Zanzibar pentru Revelion și acum. Cele mai multe cereri nu sunt pentru hotelurile ieftine, ci pentru cele de lux. La un hotel de cinci stele, precum Marijani Beach Resort And Spa, situat chiar pe insula Zanzibar, un pachet turistic pentru Revelion costă 2.775 de euro de persoană, pentru șapte nopți de cazare, în regim all inclusive. Pachetul mai conține bilete avion dus/intors, taxe de aeroport, transferuri și asistența turistică.

Un resort de patru stele, dar care aparține rețelei internaționale Hilton, Double Tree By Hilton (Nungwi), este puțin mai scump: de la 2.839 de euro de persoană, pentru șapte nopți de cazare, TOT all inclusive, cu bilete avion dus/intors, taxe de aeroport, transferuri și asistența turistică.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7447 secunde