Zi de doliu în Vinița, după bombardamentul rusesc. Bilanțul victimelor a urcat la 23 de morți și 183 de răniți

337
Zi de doliu în Vinița, după bombardamentul rusesc. Bilanțul victimelor a urcat la 23 de morți și 183 de răniți - ucraina1000x600-1657867651.jpg
Guvernatorul din Viniţa, Serghii Borzov, a decretat pentru vineri zi de doliu în întreaga regiune, în memoria victimelor atacului cu rachete produs, joi, în centrul oraşului Viniţa, scrie Agerpres.
 

Potrivit oficialilor Administraţiei Regionale Militare de Stat din Viniţa, atacul s-a soldat cu moartea a 23 de persoane, dintre care trei sunt copii.

Numărul total al persoanelor care au necesitat îngrijiri medicale în urma exploziei celor două bombe lansate de armata rusă este de 183.

Vineri dimineaţă, în spitalele din Viniţa erau internate 73 de persoane, iar printre acestea se află şi trei copii. De asemenea, 18 persoane erau date dispărute.

Două rachete au lovit, joi, Piaţa Victoriei din Viniţa, una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului. Rachetele au distrus în principal Casa Ofiţerilor şi o clădire de birouri la parterul căreia funcţiona o clinică medicală. Alte 32 de imobile au fost afectate de suflul exploziei.

De asemenea, peste 50 de maşini au fost distruse.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3681 secunde