Zi sângeroasă în Ucraina! Nouă militari uciși în atacuri comise de separatiști proruși. Alți 20 au fost răniți

114
Zi sângeroasă în Ucraina! Nouă militari uciși în atacuri comise de separatiști proruși. Alți 20 au fost răniți - rowcfnw-1400753649.jpg

Articole recomandate

Cel puțin nouă militari ucraineni au fost uciși, iar alți aproximativ 20 au fost răniți ieri, în atacuri comise de către separatiști proruși în cea mai sângeroasă zi pentru armata ucraineană de la declanșarea, la începutul lui aprilie, a operațiunii vizând preluarea controlului asupra estului țării.


Aceste atacuri, care s-au soldat, de asemenea, cu aproximativ 20 de răniți, în regiunile Donețk și Lugansk, au fost comise cu trei zile înaintea unui scrutin prezidențial considerat crucial pentru viitorul țării, după șase luni de criză politică ce au condus țara în pragul unui război civil și unei împărțiri.


"Potrivit primelor informații, opt militari ucraineni au fost uciși, iar 17 răniți în confruntări armate lângă Volnovaha", în regiunea Donețk, a declarat pentru AFP Bogdan Senk, un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării.


În alt atac, lângă Rubijne, în regiunea Lugansk, un militar a fost ucis, iar alți doi au fost răniți după ce "teroriști", termenul folosit de către autoritățile de la Kiev pentru a-i desemna pe separatiștii înarmați, au deschis focul asupra unui convoi militar, notează Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4156 secunde