Amanetează-ți mașina la cei mai buni din oraș!

506
Amanetează-ți mașina la cei mai buni din oraș! - auto-1571302801.jpg
Mașina este un bun la fel ca oricare altul, deși este mult mai mare decât un telefon sau o tabletă, și poate fi la fel de bine amanetată. De obicei, majoritatea caselor de amanet se sfiesc să primeasca mașini, dar nu este cazul dacă apelezi la Amanet Auto, care acceptă mașina pe loc, oferind suma de bani necesară clienților cărora băncile le-au întors spatele.

Deseori valoarea creditului obținut pe mașina amanetată poate atinge și 75% din valoarea totală a mașinii.

De ce să apelezi la amanet auto?

Amanetul auto este o opțiune nu doar pentru cei care dețin o mașina și au nevoie de un împrumut urgent, ci și pentru cei care au iahturi, skyjet-uri, bărci sau vaporase, utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere sau alte vehicule folosite în construcții sau în agricultură. Comisionul este cuprins între 0.16% și 0.3% pe zi, în funcție de suma de care ai nevoie și perioada contractată.

Procesul de acordare a creditului de acest gen este foarte simplu. Cu un singur apel, un consultant îți oferă toate informațiile necesare și îți evaluează bunul pe care dorești să-l oferi drept garanție, urmând ca, ulterior, să te deplasezi la sediu pentru a semna contractul și a preda actele necesare. La Amanet Auto, mașina ta e pe mâini bune, întrunul dintre cele două parcuri auto. Este păzită 24/7, de către o firmă de pază și de camere video, la ale căror imagini ai acces oricând, din orice locație cu Internet.

Acte necesare pentru a-ți amaneta mașina

Pentru aceasta, ai nevoie de următoarele acte:

•    cartea de identitate a proprietarului;

•    cartea de identitate a autoturismului;

•    certificatul de înmatriculare a autoturismului (talonul);

•    CUI, act constitutiv și ștampila  (în cazul autoturismelor înmatriculate pe firmă).

Returnarea autoturismului se face după achitarea creditului (împrumutul și comisionul). În cazul în care nu poți achita creditul contractat, nu rămâi fără mașina. Amanet Auto îți oferă posibilitatea de a o vinde, direct din parcul auto. Poți veni oricând cu posibili clienți, la vizionare. După ce o vinzi, achiți împrumutul și comisionul și tu rămâi cu diferența.

Împrumuturile oferite de Amanet Auto beneficiază de toate avantajele amanetului:

- Rapid. Specialiștii acestei case de amanet evaluează, în cel mai scurt timp, bunurile oferite spre garanție, iar contractul de credit se poate semna în câteva minute.

- Simplu. Pentru a obține un împrumut nu este nevoie decât de un act de identitate. Intri în posesia banilor fără complicații inutile precum adeverințe de salariu sau alte documente obligatorii.

- Rămâi proprietar al bunurilor amanetate. Ele vor fi păstrate, pe perioada contractului, în agențile Express Credit Amanet, dotate cu echipamente de păstrare a valorilor și protecție anti-efracție. Aceste servicii sunt asigurate gratuit.

- Condițiile de creditare sunt avantajoase. De exemplu, contractul de credit se poate prelungi, fără penalități, pentru o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile, ori de câte ori dorește clientul.

Amanetul în ziua de azi nu mai este cea ce era acum 20 de ani, și tot mai multe persoane apelează la acest mod de a obține banii direct și fără prea multe contracte de semnat. Recomand amanet auto pentru cei care au nevoie de un împrumut rapid.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4707 secunde