Alimente care topesc colăceii de pe burtă

925
A venit vara și oricine își dorește să arate bine în costumul de baie.
Dacă așa-zișii colăcei vă dau bătăi de cap și vreți să-i faceți să dispară, pe lângă sport, nutriționiștii recomandă și câteva alimente care vă pot ajuta.
Salata verde. Gustoasă și bogată în vitamine, salata verde este indicată în curele de slăbire datorită conținutului său scăzut de calorii și concentrației ridicate de vitamine și minerale.
Legumele din familia cruciferelor. Varza, brocolli, gulia și alte legume din familia cruciferelor sporesc imunitatea și digestia, sunt ușor acide și accelerează metabolismul, favorizând eliminarea surplusului de kilograme.
Morcovii. Deși bogați în glucide, morcovii au un număr scăzut de calorii și un indice glicemic mic. Important este să fie consumați în stare proaspătă, crudă. Pentru protecția naturală a pielii pe timpul verii sunt indicați doi-trei morcovi pe zi.
Roșiile. Roșiile au capacități antioxidante mari și, de asemenea, vitamine și minerale care ajută și la accelerarea metabolismului. Roșiile vă ajută să eliminați surplusul de kilograme, alături de alte alimente sănătoase. În cazul refluxului gastroesofagian, roșiile sunt contraindicate.
Fructele de mare. Acestea pot înlocui o perioadă carnea din alimentație. Atenție însă, nu este indicat să consumați mai mult de o masă de fructe de mare pe zi. Ele conțin cantități mari de acizi omega 3 și omega 6, care au rolul de a mobiliza grăsimile din depozite, ajutând astfel la slăbire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 Mai 2011
Stire din Cetățenești : Tort austriac rapid
Pagina a fost generata in 1.3942 secunde