Apeluri de la cetățeni

218
Ipotecă

Alexandru Vlase, din Constanța: Actele necesare pentru înscrierea de ipoteci sunt: o cerere, contractul de ipotecă sau actul care justifică înscrierea privilegiului; cererea creditorului; taxele de timbru.

Obligații

Cecilia Dincă, din Constanța: Toți proprietarii, atât cei contorizați, cât și cei necontorizați, trebuie să participe la suportarea cheltuielilor privind pierderile de apă pe conductele comune.

Reglementări

S. Livadă, din M. Ovidiu: Pentru legalizarea actelor dumneavoastră va trebui, totuși, să faceți efortul de a merge la biroul unui notar public.

Schimbarea domiciliului

Adriana Oprea, din M. Kogălniceanu: Pentru schimbarea domiciliului, dosarul trebuie să conțină următoarele acte: buletinul de identitate, certificatul de naștere, certificatul de căsătorie, dacă este cazul, actul prin care se face dovada deținerii spațiului locativ respectiv (contract de vânzare-cumpărare sau contract de închiriere), livretul militar, dacă este cazul, precum și certificatele de naștere pentru minorii sub 14 ani care îl însoțesc pe titular la noul domiciliu.

Apt de muncă

Paula Cristian, din Constanța: O persoană poate fi angajată în muncă numai în baza unui certificat medical, care să ateste faptul că cel în cauză este apt pentru prestarea acelei munci.

În stand-by

Valentina Trandaș, din Constanța: Așteptați să vedeți care va fi decizia comisiei de la nivelul primăriei, iar dacă vi se va respinge cererea, atunci adresați-vă instanței.

Informații

Elena Popa, din Constanța: Pentru a afla informații despre stadiul procesului, vă puteți prezenta la arhiva instanței cu o solicitare în acest sens. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Ce facem când ne atacă maidanezii?
Pagina a fost generata in 3.0884 secunde