Apeluri de la cetățeni

48
Apeluri de la cetățeni - emailfollowup1342710148-1368048523.jpg
Reglementări

Claudia Moroianu, din Constanța: Înscrierea ulterioară în asociația de proprietari a celor care nu au fost prezenți la adunarea de constituire și care nu și-au dat consimțământul în condițiile legii se face la cererea acestora, prin înscrierea datelor prevăzute într-un act adițional la acordul de asociere, încheiat cu proprietarul interesat, fără alte formalități.

Pensia de urmaș

Mihaela Voicu, din Constanța: Potrivit Legii nr. 263/2010, copiii au dreptul la pensie de urmaș dacă își continuă studiile într-o formă de învățământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, însă fără a depăși vârsta de 26 de ani.

Contribuții pensii

Loredana Mircea, din Constanța: Legea obligă la această contribuție persoanele care obțin, în mod exclusiv, un venit brut pe an echivalent cu cel puțin de patru ori câștigul salarial mediu brut. Printre alte categorii care datorează contribuția la sistemul public de pensii se numără și membri ai unei întreprinderi individuale și familiale.

Rechemare din concediu

Veronica Toală: Este legal ca în caz de forță majoră sau pentru interese urgente, angajatorul să poată rechema salariatul din concediul de odihnă, însă tot angajatorului îi revine obligația de a suporta toate cheltuielile salariatului și ale familiei sale, necesare în vederea revenirii la locul de muncă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5321 secunde