Apeluri de la cetățeni

244
Taxa TV
Lidia Murat, din Constanța: Taxa lunară pentru serviciul public de televiziune se plătește pe familie. Prin familie, în înțelesul acestei hotărâri, se înțeleg: soțul, soția, copiii, precum și orice alte persoane, în cazul în care locuiesc în comun și gospodăresc împreună. Acestă taxă se plătește și de către persoanele fizice care locuiesc singure.

Posibilități
F.Dancu, din Constanța: Indiferent dacă e criză economică sau nu, un angajator poate apela la agenți de muncă temporară doar pentru executarea unei sarcini precise și cu caracter temporar, în cazurile prevăzute de lege.

Credite
D. Stan, din Constanța: Cetățenii români care lucrează în mod legal peste hotare pot beneficia de împrumuturile acordate de bănci pentru construcția de locuințe. În acest sens, cei interesați trebuie să prezinte o serie de documente prin care să facă dovada că obțin venituri în străinătate.

Cale amiabilă
Matilda G., din Constanța: Înainte, ar fi bine să-l înștiințați pe vecinul dumneavoastră despre reparațiile care trebuie făcute în apartamentul pe care îl deține, fiind vorba despre instalații comune ale blocului. Dacă refuză, iar nici conducerea asociației nu reușește să-l convingă, vă puteți adresa instanței de judecată, solicitând să se dispună obligarea vecinului la efectuarea reparațiilor, putând cere chiar și obligarea lui la plata unei anumite sume de bani cu titlu de daune pentru fiecare zi de întârziere, până la aducerea la îndeplinire a obligației. Ideal ar fi să rezolvați problema pe cale amiabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Ianuarie 2011
Stire din Cetățenești : Tiramisu
Pagina a fost generata in 1.6628 secunde