Aperitiv delicios de primăvară

860
Aperitiv delicios de primăvară - fb450c6f36b0120d1c05b65bbc9dbb64.jpg
Ingrediente: 2 castraveți mari și tineri, fără semințe, 150 g brânză de vaci sau sărată, în funcție de preferințe, 2 lingurițe unt, câteva fire de usturoi verde, 1/2 ardei gras roșu, câteva fire de mărar, sare, piper și boia de ardei, după gust.
Preparare: Castraveții se taie pe lung în fâșii subțiri și se pun în apă rece cu puțin oțet, pentru a se putea modela ușor. Umplutura se prepară amestecând toate ingredientele, mai puțin ardeiul gras, care se adaugă la sfârșit, tăiat în cubulețe. Se scot feliile de castravete din apă și se usucă cu un prosop. Se unge fiecare felie cu un strat consistent de cremă de brânză și se rulează (dacă au stat cel puțin o oră în apa cu oțet, nu mai sunt necesare scobitorile pentru fixare). Apoi se decorează cu mărar verde, bucățele de usturoi verde și cubulețe de ardei. Se servesc imediat cum au fost umpluți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Cum să ai o vedere bună
Vineri, 08 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Să moară și capra vecinului…
Joi, 07 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Chiftele de post
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Ten de porțelan cu argilă
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Iaurt de casă
Pagina a fost generata in 1.678 secunde