Rețeta zilei

Aperitiv în foi de napolitane

390
Ingrediente: 2 foi de napolitane, 300 g ciuperci, 300 g parizer pui, 5 ouă, o legătură pătrunjel, o ceapă, sare, piper, ulei.
Mod de preparare: Cureți ceapa și ciupercile, tai ceapa fideluță, ciupercile feliuțe, iar parizerul bucățele. Călești ceapa și după ce s-a înmuiat adaugi ciupercile și parizerul. Când s-au călit toate le dai deoparte să se răcească puțin, apoi adaugi trei ouă, pătrunjelul tocat, sare și piper după gust. Împarți compoziția în două, apoi întinzi o parte pe o foaie de napolitană, iar celalaltă jumătate pe foaia rămasă. Le lași să se înmoaie așa zece minute, apoi le rulezi și le dai la frigider. După o jumătate de oră le tai felii de un deget grosime. Apoi treci fiecare felie prin făină, prin cele două ouă bătute și pesmet, după care le prăjești în ulei încins. Se pot servi cu smântână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Alegerea gazonului
Joi, 22 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Spanac cu ou
Joi, 22 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Oieri "cu tupeu maxim"!
Miercuri, 21 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Salată rapidă de primăvară
Pagina a fost generata in 1.6056 secunde