Aperitiv surpriză
Ingrediente: 10 roșii cherry, 500 g brânză dulce, o lingură smântână, 50 g unt, 3 felii mușchi file, o legătură ceapă, susan, coriandru, 10 măsline, 2 linguri almette cu verdeață.
Mod de preparare: Roșiile cherry se spală și se curăță de codițe. Ceapa (numai frunzele) se spală și se taie mărunt. Într-un vas se amestecă semințele de susan (cât se iau între degete), coriandru la fel, frunzele de ceapă tocate, mușchiul file tăiat mărunt, măslinele de la care s-au scos sâmburii și s-au tocat și ele mărunt. Brânza dulce se pune într-un vas și se fărâmă bine cu o furculiță. Untul lăsat la temperatura camerei se freacă cu smântâna și crema de brânză almette, la care se adaugă brânza dulce și se amestecă bine, apoi se adaugă câteva boabe de susan. Se ia câte o roșie și se formează cu crema de brânză mingiuțe în căușul palmei, apoi se tăvălesc prin compoziția pregătită mai devreme. Se lasă la frigider să se răcească.
Mod de preparare: Roșiile cherry se spală și se curăță de codițe. Ceapa (numai frunzele) se spală și se taie mărunt. Într-un vas se amestecă semințele de susan (cât se iau între degete), coriandru la fel, frunzele de ceapă tocate, mușchiul file tăiat mărunt, măslinele de la care s-au scos sâmburii și s-au tocat și ele mărunt. Brânza dulce se pune într-un vas și se fărâmă bine cu o furculiță. Untul lăsat la temperatura camerei se freacă cu smântâna și crema de brânză almette, la care se adaugă brânza dulce și se amestecă bine, apoi se adaugă câteva boabe de susan. Se ia câte o roșie și se formează cu crema de brânză mingiuțe în căușul palmei, apoi se tăvălesc prin compoziția pregătită mai devreme. Se lasă la frigider să se răcească.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 23 Iunie 2010
Miercuri, 23 Iunie 2010
Marţi, 22 Iunie 2010