Aranjarea mesei - secretul unei sărbători reușite

1757
Aranjarea mesei - secretul unei sărbători reușite - 86a79eb439ce868f9296a849c4314616.jpg
Indiscutabil, decorațiunile pentru masa de Paște sunt esențiale. Orice ați alege, specialiștii consideră că este bine ca rezultatul să fie în concordanță cu mediul familial și cerințele acestuia.
l De exemplu, dacă aveți copii sau dacă așteptați câțiva prichindei în vizită este bine să renunțați la accesoriile de decor și să vă împodobiți casa cu cât mai multe dulciuri, fructe și câteva jucării pentru cei mici. De asemenea, pentru un plus de efect, puteți opta pentru farfurii și tacâmuri speciale cu iepurașul de Paște sau cu imprimeuri de sezon.
l În comerț există numeroase modele de coșuri decorative pentru masa de Paște ce pot fi folosite acasă sau pot fi oferite celor dragi.
lO idee inedită și specta-culoasă este asocierea florilor cu ouăle colorate în același vas. Alegeți o vază transparentă din sticlă de dimensiuni medii și poziționați mai întâi câteva ouă colorate. Pentru un plus de dinamism folosiți ouă de diferite dimensiuni (pornind de la cele de prepeliță și terminând cu cele de gâscă), iar în partea superioară a vasului așezați florile.
l Dacă optați pentru ouă din plastic, puteți umple vasul cu apă pentru a păstra florile cât mai proaspete. Dacă folosiți ouă naturale, vopsite, atunci optați pentru câteva fire naturale de flori, hidratate cu ajutorul unei fiole de apă atașată la capătul fiecărei codițe.
l Dacă ați vopsit ouăle în culori aprinse, atunci lalelele, narcisele și margaretele vor arăta foarte bine alături. În cazul în care ouăle sunt în nuanțe pale, pastelate, alăturați un buchet de zambile sau brândușe.

Ornați și exteriorul casei
Cumpărați câteva ouă colorate din plastic și confecționați cu ajutorul lor o coroniță asemănă-toare celor de Crăciun. Puteți folosi iarbă artificială, hârtie colorată, ieșurași sau pui de găină din plastic sau pluș. Cu siguranță cei mici vor fi entuziasmați!
Specialiștii consideră că nu trebuie să faceți decorațiuni pompoase și nici nu trebuie să cheltuiți foarte mulți bani. Important este să faceți totul cu gust și mai ales cu multă dăruire și maximă bucurie!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 01 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Vopsiți natural ouăle!
Joi, 01 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Moderație la masa de Paște
Miercuri, 31 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Înghite pastile aiurea
Miercuri, 31 Martie 2010
Stire din Cetățenești : Atenție, cad "amenzi pascale"!
Pagina a fost generata in 1.7173 secunde