Cosmetica la domiciliu

Așa îți cureți tenul singură

161
Așa îți cureți tenul singură - siteasacuretitenul-1394811574.jpg
Printre alte formule de tratament pe care le poți aplica la domiciliu, băile de abur s-au dovedit o metodă ideală pentru a conferi un aspect frumos și sănătos al tenului. Și asta, din cauză această procedură obligă pielea să transpire și, odată cu transpirația, se îndepărtează impuritățile, celulele moarte și sebumul întărit. Ar fi extraordinar ca la aceste băi de aburi să folosiți apă de ploaie sau apă distilată. 


Cum se procedează. Înainte de a face baia de abur, fața trebuie curățată bine. Turnați doi litri de apă clocotită în bol și puneți o linguriță de tratament special preparat, în funcție de tipul dumneavoastră de ten. 
Pentru tenul normal și mixt folosiți o mixtură din trei lingurițe de ulei de floarea-soarelui, câteva picături de ulei de palm și ylang-ylang sau lavandă. 
Pentru tenul uscat folosiți trei lingurițe de ulei de floarea-soarelui, opt picături de ulei de lemn de trandafir, opt picături de ulei de palm și patru picături de ulei de trandafir sau lavandă. 
Pentru tenul gras folosiți trei lingurițe de ulei de floarea-soarelui, 12 picături de ulei de lămâie, patru picături de ulei de patchouli și de lemn de santal. 
Pentru tenul matur folosiți trei lingurițe de ulei de floarea-soarelui, 12 picături de ulei de mușețel, șase picături de ulei de lămâie și două picături de ulei de trandafir sau lavandă. 
După pregătirea băii de abur stați cu fața deasupra apei la o distanță de 20 de centimetri și acoperiți capul cu un prosop. Închideți ochii și relaxați-vă timp de cinci - zece minute. Imediat după stropiți-vă fața cu apă rece. Cu aplicarea unei loțiuni tonice și a unei creme hidratante puteți încheia cu succes ședința de cosmetică la propriul domiciliu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Unghii cu pete albe. Semnul unor boli?
Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Vineri, 14 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Secrete din bucătărie
Vineri, 14 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Pagina a fost generata in 2.6186 secunde