Așa prepari singură borșul pentru ciorbe

257
1
Așa prepari singură borșul pentru ciorbe - siteasapreparibors-1396794653.jpg
Iată o rețetă tradițională de borș de casă, recomandată de Culinar.ro, deosebit de apreciată de gospodine. Ingrediente pentru 5 litri: 1 kg tărâțe de grâu, 100 g pâine neagră, 30-40 g mălai, o lămâie, frunze de vișin, 5 litri apă. Mod de preparare: Se amestecă tărâțele de grâu cu mălaiul și se pun într-un borcan mare de sticlă. Se adaugă pâinea, lămâia tăiată felii și frunzele de vișin (dacă se găsesc). Toate acestea se umezesc cu apă rece, se lasă un sfert de oră și apoi se toarnă peste ele apă clocotită. Se acoperă borcanul și se ține la loc cald, având grijă să se amestece din când în când conținutul. După o zi, borșul este acru. Se lasă să se limpezească și se toarnă în sticle. Peste tărâțele rămase, se mai poate adăuga o dată apă caldă, preparând, astfel, încă un rând de borș.




Comentează știrea

george
7 aprilie 2014
gresit sa fie BIO.

SE PREPARA SANATOS FARA LAMIIE SI PAINE NEAGRA .SE FOLOSESTE USTE .

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Care sunt simptomele hepatitei A
Luni, 07 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cum deschizi un… SRL
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri… alimentare pentru reumatici
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.471 secunde