Așa se îngrijesc florile de apartament

190
Așa se îngrijesc florile de apartament - siteingrijireflori-1403788161.jpg
De regulă, majoritatea plantelor cumpărate din sere, florării sau din supermarketuri sunt foarte ușor de întreținut. Însă, sunt și o serie de reguli general valabile, pentru a preîntâmpina anumite probleme, de care specialiștii Casa.mea ne recomandă să ținem cont:

Plantele de interior au nevoie de o temperatură constantă, deci păstrează-le într-o zonă care să nu devină brusc prea rece sau prea caldă.

Nu exagera cu apa, nici în ghiveci, nici în farfurioară! Majoritatea plantelor nu-și doresc rădăcinile cufundate într-o mlaștină.

Nu le muta prea des din loc în loc și, de asemenea, oferă-le - prin intermediul pământului  ö #ç– îngrășăminte recomandate de florării, în funcție de planta pe care o deții, pentru că ele nu au acces la substanțe nutritive, în afară de ceea ce găsesc în interiorul ghiveciului.

Multe plante de apartament preferă un mediu umed și, cu alte cuvinte, și un aer umed.

Pentru un impact vizual deosebit, într-o cameră luminoasă i vastă, încearcă să găsești variante înflorite. Și, în plus, ca bonus, uită de odorizantele de cameră - întrucât plantele de interior purifică în mod natural aerul.

Dacă mergi în sere, vei putea găsi plante de interior potrivite pentru baie, aproape indestructibile, dar și altele, extrem de arătoase și frumoase. Vezi ce se potrivește în cazul tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru mâini fine
Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Senzația de greață, o boală?
Joi, 26 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 26 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 26 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.296 secunde