Atmosfera din locuință, schimbată prin zugrăvirea pereților (1)

274
Atmosfera din locuință, schimbată prin zugrăvirea pereților (1) - 9b2471a5f9b9c19f8511d2ba435f3837.jpg
Vi se pare o idee bună ca, o dată cu venirea sărbătorilor și începerea noului an, să schimbați și atmosfera din locuință? Cu puțin efort și îndemânare, un aer nou îl obțineți cel mai ușor prin zugrăvirea pereților. Dacă vă hotărâți să vă zugrăviți camerele, ar fi bine să țineți cont de câteva recomandări ale specialiștilor:
l Alegeți culorile în funcție de mărimea încăperii și de lumina pe care o veți avea acolo, naturală sau artificială.
l Utilizați varul în așa fel încât să acoperiți unele defecte. Spre exemplu, pentru o cameră lungă și îngustă folosiți nuanțe mai închise pe laturile scurte și mai deschise pe laturile lungi.
l Asortați culorile pereților cu restul obiectelor decorative și cu mobila.
l În funcție de încăpere, culorile trebuie să fie calde sau reci. Astfel, galbenul, portocaliul și roșul se potrivesc în camere destinate întâlnirilor, distracției, pentru că dau o notă pozitivă, energizantă și veselă. În plus, roșul și portocaliul sunt revigorante. Iar nuanțele de galben-lămâie și galben-auriu sunt propice creativității și se potrivesc perfect pereților din birou sau din bucătărie. Culorile reci precum albastrul, verdele și purpuriul sunt perfecte pentru crearea unei atmosfere pline de calm și relaxare. E bine să le utilizați în baie și dormitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : Pește prăjit în bere
Joi, 02 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Pagina a fost generata in 1.8783 secunde