Ayran, iaurtul turcesc

1230
Ayran, iaurtul turcesc - bauturadeiaurtayran8962-1313432056.jpg
Ingrediente:

* 500 g iaurt

* 500 ml apa

* sare

Mod de preparare

Iaurtul se pune intr-un bol si se amesteca cu 1/2 l apa foarte rece si sare. Compozitia se bate cu un tel pana ce va face la suprafata o spuma si se pune la frigider.

Se serveste rece.

Sfat: dupa gust se poate presara cu menta uscata.

Timp de preparare: 10 min

Complexitate: redusa

Valori nutritive: 76 kcal, 4 g proteine, 4 g grasimi, 5 g carbohidrati

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 August 2011
Stire din Cetățenești : Metodă bună de epilare
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Cocktail Wild Cherry
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Meniu pentru masa de Sfânta Maria
Vineri, 12 August 2011
Stire din Cetățenești : Pizza  rapidă
Pagina a fost generata in 1.5697 secunde