Ayran, iaurtul turcesc
1230
Ingrediente:
* 500 g iaurt
* 500 ml apa
* sare
Mod de preparare
Iaurtul se pune intr-un bol si se amesteca cu 1/2 l apa foarte rece si sare. Compozitia se bate cu un tel pana ce va face la suprafata o spuma si se pune la frigider.
Se serveste rece.
Sfat: dupa gust se poate presara cu menta uscata.
Timp de preparare: 10 min
Complexitate: redusa
Valori nutritive: 76 kcal, 4 g proteine, 4 g grasimi, 5 g carbohidrati
* 500 g iaurt
* 500 ml apa
* sare
Mod de preparare
Iaurtul se pune intr-un bol si se amesteca cu 1/2 l apa foarte rece si sare. Compozitia se bate cu un tel pana ce va face la suprafata o spuma si se pune la frigider.
Se serveste rece.
Sfat: dupa gust se poate presara cu menta uscata.
Timp de preparare: 10 min
Complexitate: redusa
Valori nutritive: 76 kcal, 4 g proteine, 4 g grasimi, 5 g carbohidrati
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 16 August 2011
Marţi, 16 August 2011
Sâmbătă, 13 August 2011
Sâmbătă, 13 August 2011
Sâmbătă, 13 August 2011
Vineri, 12 August 2011