Rețeta zilei
Banane flambate
1552
Articole de la același autor
Ficăței de pui cu sos alb
27 Februarie 2008
Mesaje speciale pentru mame
08 Martie 2008
Are pretenții la partaj după șase ani de la divorț
25 Martie 2008
Chec de post
13 Martie 2008
Sărățele simple
26 Martie 2008
Ingrediente: 4 banane, 50 g unt, 4 linguri de gem aromat (jeleu de coacăze sau vișine, gem de zmeură), 100 ml rom.
Mod de preparare: Bananele curățate se așază una lângă alta în tigaia de teflon, se ung cu gem, se fărâmițează deasupra untul și se coc în cuptorul fierbinte, aproximativ zece minute. Se scot din cuptor, se stropesc cu rom și se aprind. Se servesc imediat.
Mod de preparare: Bananele curățate se așază una lângă alta în tigaia de teflon, se ung cu gem, se fărâmițează deasupra untul și se coc în cuptorul fierbinte, aproximativ zece minute. Se scot din cuptor, se stropesc cu rom și se aprind. Se servesc imediat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!